Sustainable Construction in Public and Private Works through IPP approach

LIFE05 ENV/GR/000235
 
line decor
  
line decor

 

 
 
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του SUSCON

Διάδοση:

 
 

Διάδοση Προγράμματος:

  • Ζωντανή συνέντευξη (download winamp) από τον Μάριο Αβραμίδη (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Κύπρου) στο δημοσιογράφο Κώστα Μηχαηλίδη, στο 1ο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (εκπομπή "Εντός και Εκτός" στις 13:45, Τετάρτη 19 Απριλίου 2006) σχετικά με την πρωτοβουλία SUSCON
  • Ζωντανή συνέντευξη (download winamp) από τον Καθηγητή Πάνο Παπαναστασίου (πρόεδρο Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Κύπρου) στην εκπομπή "Έπεα Πτερόεντα (Ευρωπαϊκά Θέματα)" στο ραδιοφωνικό σταθμό ASTRA 92.8, Τετάρτη 21/11/07 και ώρα 08:05 – 09:00 σχετικά με τις πράσινες κατασκευές και τον 1ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Αειφόρου Κατασκευαστικής Δραστηριότητας.
  • Στην Έκθεση "Ημέρες Έρευνας - Τεχνολογίας" η ομάδα του Ε.Μ.Π. παρουσίασε τις ενέργειες και τις δραστηριότητες του προγράμματος SUSCON που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Ιουνίου του 2006, στην Πλατεία Συντάγματος (Poster)
  • Στα πλαίσια της προώθησης του Σχεδίου Δράσης για τις Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις, η ομάδα του προγράμματος SUSCON του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσίασε το πρόγραμμα SUSCON σε αριθμό φορέων του δημοσίου που σχετίζονται με το θέμα των κατασκευών στις 26 Μαρτίου 2008 στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος μετά από σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Άμυνας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, του Τμήματος Κρατικών Αγορών και Προμηθειών και του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Φυλλάδιο για το λογισμικό που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του SUSCON από την ομάδα του Ε.Μ.Π.


Διάδοση του Διαγωνισμού Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

 

Διάδοση του Κυπριακού Διαγωνισμού Αειφόρου Κατασκευαστικής Δραστηριότητας

Διάδοση των Αποτελεσμάτων και της τελετής απονομής του Κυπριακού Διαγωνισμού Αειφόρου Κατασκευαστικής Δραστηριότητας

Διάδοση του Ελληνικού Διαγωνισμού Αειφόρου Κατασκευής για Κτήρια


 

 

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)

Ο κύριος τεχνικός και επιστημονικός συντονιστής του προγράμματος είναι το ΕΜΠ, ενώ πέντε ακόμα εταίροι συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Για την υλοποίηση του προγράμματος μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων, κατασκευαστικών εταιριών, τεχνικών συμβούλων και ενώσεων έχει συσταθεί.